ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χάτσον: "Ακόμη καλύτερος"

Χάτσον: "Ακόμη καλύτερος"
Χάτσον

Ο Αντρέ Χάτσον υπόσχεται ακόμη καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον με τη φανέλα του Πανιωνίου

Για το ματς με την Ολύμπια όπου είχε 18 πόντους σε 20' και tendex 1.100' δήλωσε: "Εντάξει, έπαιξα καλά, αλλά μπορώ να παίξω και καλύτερα. Πολύ καλύτερα μάλιστα. Με βοήθησαν σημαντικά οι συμπαίκτες μου αφού σε έναν αγώνα η νίκη και οι διακρίσεις δεν έρχονται ποτέ μέσα από την ατομική αλλά μόνο από την ομαδική προσπάθεια".


Να περιμένουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις; "Να είστε σίγουροι για αυτό. Ελπίζω ότι θα αναδειχθώ παίκτης της αγωνιστικής τουλάχιστον μια-δυο φορές ακόμη στη συνέχεια του πρωταθλήματος" υποσχέθηκε.

"Βρίσκομαι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος Forthnet και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα έχοντας ένα βατό πρόγραμμα με δύο εντός έδρας αγώνες αλλά εκμεταλλευθήκαμε στο έπακρο αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε δίχως να στραβοπατήσουμε πουθενά" συνέχισε ο "Ντρε".

"Δουλέψαμε σκληρά τον προηγούμενο μήνα και παρά κάποιες ατυχίες που είχαμε δεν το βάλαμε κάτω. Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα με το μπάσκετ που παίξαμε ειδικά στους δύο τελευταίους αγώνες. Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα και όλοι οι παίκτες θέλουμε και ο κόσμος της να είναι υπερήφανος για αυτή. Στόχος μας είναι αφενώς να κερδίζουμε αλλά αφετέρου να κάνουμε τους φιλάθλους μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και κάθε εβδομάδα να είναι ολοένα και περισσότεροι στις εξέδρες του γηπέδου μας" πρόσθεσε ο αριστερόχειρας φόργουορντ.

Όσο για την ΑΕΛ; "Απ' όσα έχουμε μελετήσει με τους προπονητές μας μέσω του βίντεο πρόκειται για μαχητική ομάδα. Γνωρίζω 2-3 από τους παίκτες της τους οποίους έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον ιδιαίτερα αλλά θέλω να σταθώ στη δύναμη που διαθέτει στην περιφέρεια όπου έχει πολύ καλούς σουτέρ. Στόχος μας πάντως είναι να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας σε μία σκληρή έδρα όπως της ομάδας της Λάρισας και να κάνουμε το 4-0 στις νίκες πριν από το παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Αρη στο "σπίτι" μας" ολοκλήρωσε.






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ