STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Χαρούμενος που γύρισε ο Σίμονς"

"Χαρούμενος που γύρισε ο Σίμονς"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη επί των Τρικάλων, την επιστροφή του Σέντρικ Σίμονς, αλλά και τον αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη των "ερυθρολεύκων" επί των Τρικάλων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σέντρικ Σίμονς, αλλά και το παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα για την 10η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

" Τα Τρίκαλα είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Το σημερινό ματς δεν πρόσφερε κάτι. Εμείς θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής. Είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Σέντρικ, γιατί ήταν υγιής κι ένιωθε καλά.

Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με τον Πέτγουεϊ που πόνεσε στον ώμο και δεν ξαναέπαιξε, ενώ ο Λοτζέσκι είναι λίγο κουρασμένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις. Ο απολογισμός μας είναι πάρα πολύ καλός, ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, είδα πολλά παιδάκια στο γήπεδο και παρότι το ματς δεν πρόσφερε συγκινήσεις, ήταν κάτι σαν μια μικρή γιορτή", είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για τον αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα και το αν θα προφυλάξει παίκτης ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: " Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα πάμε και στην Πολωνία για να αντιμετωπίσουμε τη Ζιέλονα Γκόρα με τον ίδιο στόχο. Αν κάποιος κριθεί κουρασμένος, ίσως και να μείνει πίσω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πάμε για τη νίκη. Θα πάμε για τη νίκη, με όποιους κι αν ταξιδέψουμε στην Πολωνία".

Φλεβαράκης: "Με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης ανέφερε: " Παίξαμε όχι με μία από τις καλύτερες ομάδες, αλλά με την ομάδα που είναι με διαφορά η καλύτερη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του.

Υπάρχει δουλειά και ποιότητα. Υπάρχουν μεγαθήρια στην Ευρώπη κι αν συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος, ίσως μόνο το άγχος του φαβορί μπορεί να τον λυγίσει. Εύχομαι να επαναλάβουν τις επιτυχίες των τελευταίων ετών".

Στη συνέχεια είπε: " Θα ήθελα να παίξουμε καλύτερα, αλλά μερικές φορές η διαφορά δυναμικότητας είναι τόσο μεγάλη, που δεν σου επιτρέπει να δείξεις κάτι παραπάνω. Η συνέχεια και τα παιχνίδια που έρχονται είναι φωτιά για την ομάδα μας. Μέχρι τώρα παλέψαμε όλα τα ματς εκτός από αυτά με τους αιώνιους. Θα δούμε αν μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ