NBA

Χάρντεν για το συμβόλαιό του: "Θέλω χρόνο πριν αποφασίσω, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να αφήσω τους Ντουράντ-Ίρβινγκ"

Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2021 ADAM HUNGER/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τζέιμς Χάρντεν δήλωσε ότι δεν σκέφτεται ακόμα την πρόωρη επέκταση συμβολαίου με τους Νετς, προσθέτοντας ωστόσο ότι του φαίνεται πολύ δύσκολο να αφήσει το Μπρούκλιν και - κυρίως - τους Ντουράντ και Ίρβινγκ.

Οι Νετς σκοπεύουν να προσφέρουν πρόωρη επέκταση συμβολαίου στον Τζέιμς Χάρντεν για να τον "κλειδώσουν" για χρόνια στο Μπρούκλιν. Ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται να αγχώνεται ιδιαίτερα για αυτό.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο ESPN, ο "Μούσιας" ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του και η αρχική του απάντηση προκάλεσε προβληματισμό. "Στην διάρκεια της καριέρας μου δεν ήμουν ποτέ free agent. Πάντα ήμουν πιστός στην ομάδα μου, υπογράφοντας πρόωρη επέκταση συμβολαίου και έμενα. Θέλω να λίγο χρόνο ακόμα" δήλωσε αρχικά ο Χάρντεν, για να προσθέσει πάντως στην συνέχεια καθησυχάζοντας τους φίλους των Νετς:

"Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο να αφήσω αυτό το μέρος ή τους Ντουράντ και Ίρβινγκ. Νομίζω ότι την φετινή σεζόν θέλω απλώς να εστιάσω στο πρωτάθλημα και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Χάρντεν:

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ