NBA

Οι Ρόκετς μιλάνε και με άλλες ομάδες από αυτές που θέλει ο Χάρντεν για ανταλλαγή

Ο Χάρντεν σε φιλικό των Ρόκετς με τους Σπερς την σεζόν 2020/21
Ο Χάρντεν σε φιλικό των Ρόκετς με τους Σπερς AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Ρόκετς έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή του Τζέιμς Χάρντεν και με άλλες ομάδες πέρα από τις τρεις (Νετς, Σίξερς, Μπακς) που προτιμάει ο All Star γκαρντ

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει φτιάξει την λίστα με τις ομάδες που θέλει να παραχωρηθεί με ανταλλαγή από τους Ρόκετς και προς το παρόν έχει τρία ονόματα: Νετς, Σίξερς και Μπακς. Οι Ρόκετς ωστόσο ίσως δεν του κάνουν το χατίρι.

Την ίδια στιγμή που τα δημοσιεύματα για τα καπρίτσια του "Μούσια" έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον Χάρντεν όσο και το Χιούστον, οι "Ρουκέτες" έχουν αποφασίσει ότι δεν είναι απαραίτητο να τον στείλουν σε μία από τις ομάδες που θέλει ο All Star γκαρντ, ειδικά από την στιγμή που δεν έχουν δεχθεί κάποια πρόταση που τους ικανοποιεί. Για αυτό το λόγο λοιπόν, σύμφωνα με το ESPN, ξεκίνησαν να μιλάνε και με άλλες ομάδες.

Με βάση αυτό που αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Ρόκετς ήδη έχουν βρει κάποιες ομάδες που έχουν την διάθεση να διαπραγματευτούν μία πιθανή ανταλλαγή. Ο λόγος; Με το συμβόλαιο του Χάρντεν να λήγει το 2022 (και τον "Μούσια" να έχει player option για την σεζόν 2022/23) αυτό σημαίνει ότι θα τον έχουν τουλάχιστον δύο σεζόν στο ρόστερ τους. Δεν θα υπάρχει ο φόβος δηλαδή ότι θα τον χάσουν στο τέλος της σεζόν και αυτό είναι που κάνει αρκετές ομάδες να δείχνουν μεγαλύτερη προθυμία να τον αποκτήσουν.

Με την σεζόν 2020/21 να βρίσκεται στην... γωνία - αφού θα ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου - θα έχει πλέον ενδιαφέρον τι θα αποφασίσουν οι Ρόκετς, την ίδια στιγμή που ο Χάρντεν δεν έχει την πολυτέλεια να "τρομάξει" τις ομάδες με τις τάσεις φυγής του όπως θα συνέβαινε αν το συμβόλαιό του έληγε το 2021. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

TAGS NBA ΗΠΑ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ