ΑΡΗΣ

Χαρίσης: "Να βρούμε χημεία νωρίς"

Χαρίσης: "Να βρούμε χημεία νωρίς"

Ο Άρης ξεκίνησε από σήμερα το χτίσιμό του για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Φλώρινα και ο Κώστας Χαρίσης θεωρεί πως πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι η εύρεση της χημείας.

Η εύρεση της χημείας είναι σύμφωνα με τον Κώστα Χαρίση ο πρώτος στόχος του Άρη που χτίζεται από σήμερα στην Φλώρινα υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των συνεργατών του.

Ο έμπειρος σέντερ θεωρεί ότι υπάρχουν τα υλικά για να συμβεί αυτό ώστε αφού συμβεί νωρίς η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην αργήσει όπως πέρσι να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

"Από τις δύο πρώτες βδομάδες έχουμε ήδη καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Οι πιο παλιοί δείχνουν πολλή όρεξη για την συνέχεια, τα καινούρια παιδιά ακόμα περισσότερη και με πολλή ενέργεια. Έχουμε μια καλή εικόνα, αν και πολύ νωρίς.

Ανεβαίνουμε πάνω (σ.σ. στην Φλώρινα) να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο βασικό κομμάτι της προετοιμασίας, βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, θα έχουμε και πολύ δυνατά φιλικά στη συνέχεια και νομίζω ότι τα υλικά είναι σωστά ώστε να βρεθεί η χημεία μέσα στο παρκέ για να μπορέσουμε να αποδώσουμε τα μέγιστα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Χαρίση.

Σε ερώτηση για το τι θα θεωρηθεί επιτυχία για τον Άρη και όχι απαραίτητα ποια βαθμολογική θέση απάντησε: "Πρέπει να βρούμε χημεία νωρίς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα. Να μπορέσουμε να βρούμε οι πιο μεγάλοι και οι πιο μικροί το κοινό σημείο επαφής. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε. Όλοι οι μεγάλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους μικρούς".

Για τα φιλικά που θα δώσει ο Άρης στην Φλώρινα και πως τα περιμένουν οι παίκτες του είπε: "Πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα νωρίτερα για να φτάσουμε στα φιλικά. Θέλουμε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά πρώτα μέσα από ασκήσεις πρέπει να βρεθούμε πρώτα, να καταλάβουμε τι θέλει ο ένας και ο άλλος και μετά να φτάσουμε στα φιλικά".

Αναλύοντας την πρώτη του φράση ότι έχουν ήδη καταλάβει περί τίνος πρόκειται η φετινή προετοιμασία σχολίασε: "Υπάρχει πολλή ενέργεια στο γήπεδο, πολλά παιδιά από τα καινούρια έχουν αμυντικά καθήκοντα, με πολλή όρεξη, πράγμα που λείπει από πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα και νομίζω ότι από εκεί θα κάνουμε τη διαφορά. Αυτό θα είναι το πρώτο μας στοιχείο που θα έχουμε διαφορά, η άμυνα. Θα ξεκινάμε την πίεση από νωρίς".

Τέλος για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα επισήμανε: "Κάθε χρόνο λέμε ότι το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο. Και φέτος δύσκολο είναι. Πολλά ανακατέματα, οι ίδιοι παίκτες σε διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές χημείες… Νομίζω ότι το συστατικό είναι η χημεία σε μας, να μπορέσουμε να αποδώσουμε γρήγορα και όχι όπως πέρσι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ