ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Χαραλαμπόπουλος: "Νιώθω πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική"

Χαραλαμπόπουλος: "Νιώθω πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Πιο έτοιμος να προσφέρει στην Εθνική Ελλάδας δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος διανύει μία πολύ καλή σεζόν στην Ιταλία με τη φανέλα της Σάσαρι. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε ακόμα για τον νέο ομοσπονδιακό μας προπονητή και άλλοτε συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη.

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με την Τσεχία (23/2, 21:00, Novasports Prime/ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και την Ολλανδία (26/2, Novasports 4/ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), στο πρώτο προκριματικό παράθυρο για το EuroBasket 2025 και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στο site της ΕΟΚ για την κλήση του στην ομάδα, αλλά και για την ανάλυψη της τεχνικής ηγεσίας της επίσημης αγαπημένης από τον άλλοτε συμπαίκτη του, Βασίλη Σπανούλη.

"Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ.Θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται, να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική Ομάδα.Στη Σάσαρι παίζω, έχω χρόνο συμμετοχής. νιώθω καλά και πιο έτοιμος για να προσφέρω στην Εθνική Ομάδα.

Νιώθω μια χαρά με τον Σπανούλη. Δεν το σκέφτομαι ότι τον είχα συμπαίκτη. Τον βλέπω ως προπονητή. Ό,τι μου λέει το κάνω και προχωράμε. Μου αρέσει η παρουσία του και ο τρόπος του. Έχω κάνει και με προπονητές με παρόμοια φιλοσοφία σε άμυνα και επίθεση, οπότε δεν είναι πράγματα τα οποία ακούω για πρώτη φορά. Πολλά είναι οικεία. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα προσπάθεια", ανέφερε αναλυτικά ο διεθνής φόργουορντ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ