ΤΟΥΡΚΙΑ

Χαμός στο φινάλε του Καρσίγιακα - Εφές για ένα καλάθι, ένταση στο παρκέ και μπουκάλια από την εξέδρα

Χαμός στο φινάλε του Καρσίγιακα - Εφές για ένα καλάθι, ένταση στο παρκέ και μπουκάλια από την εξέδρα

Η απόφαση του Αμάτ Εμπαγέ να σκοράρει στο φινάλε του Καρσίγιακα - Αναντολού Εφές, ενώ είχαν όλα κριθεί, οδήγησε σε ένταση, σπρωξίματα και ρίψη αντικειμένων.

Υπήρχε περίπτωση αυτό το ματς να ολοκληρωθεί χωρίς ένταση; Καμία... Καρσίγιακα και Αναντολού Εφές έδωσαν μεγάλη μάχη το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) στη Σμύρνη, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να παίρνει την νίκη και με σκορ 3-0 να κατακτά το πρωτάθλημα Τουρκίας, στο φινάλε όμως υπήρξε αρκετή ένταση εξαιτίας ενός καλαθιού!

Ο Αμάτ Εμπαγέ σκόραρε στον αιφνιδιασμό, χωρίς αντίπαλο, για να γράψει το τελικό 74-83, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Καρσίγιακα να ξεσπάσουν. Θεώρησαν unfair την κίνησή του, καθώς το ματς είχε κριθεί, ειδικά από τη στιγμή που ο Γάλλος αγωνιζόταν από το 2019 έως το καλοκαίρι του 2022 στην ομάδα τους.

Αντικείμενα έπεσαν προς τον πάγκο της Εφές, ο Κενάν Σιπάχι και άλλοι παίκτες της Καρσίγιακα πήγαν στον Εμπαγέ για να του ζητήσουν εξηγήσεις, την ώρα που οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Και ξαφνικά οι δύο ομάδες βρέθηκαν να σπρώχνουν η μία την άλλη στο κέντρο του γηπέδου για το τελευταίο "ζντο" της σεζόν, με τον Γάλλο να φτάνει με ζόρι στα αποδυτήρια καθώς ο κόσμος είχε φτάσει πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί του.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΡΓΚΙΝ ΑΤΑΜΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ