ΓΑΛΛΙΑ

Χαμός στην ομάδα του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, πλακώθηκαν στα αποδυτήρια Γουότερς και Χο Γιου Φατ

Χαμός στην ομάδα του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, πλακώθηκαν στα αποδυτήρια Γουότερς και Χο Γιου Φατ
FIBA

Μπροστά σε μία πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι παράγοντες της Μετροπολιτάν, καθώς δύο παίκτες πλακώθηκαν στα αποδυτήρια, στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τη Μονακό.

Η αναμέτρηση με τη Μονακό, στο Μόντε Κάρλο, δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν οι άνθρωποι της Μετροπολιτάν. Όχι επειδή ηττήθηκαν από μία ανώτερου επιπέδου ομάδα η οποία αγωνίζεται στη EuroLeague, αλλά γιατί στα αποδυτήρια δύο αθλητές της είχαν έντονο καυγά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμη και με αποδέσμευση!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του bebasket.fr, ο Τρέμοντ Γουότερς κι ο Στιβ Χο Γιου Φατ, συμπαίκτες του Βικτόρ Γουεμπανιαμά, είχαν πολύ άσχημο επεισόδιο στα αποδυτήρια της Σάλας Γκαστόν Μεντεσάν, με τον οργανισμό να τους καλεί σε απολογία και να είναι έτοιμος ακόμη και να τους τιμωρήσει με αποδέσμευση πριν από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του bebasket.fr, οι άνθρωποι του οργανισμού είναι γενικώς ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά του Τρέμοντ Γουότερς, ο οποίος έχει δώσει κι άλλες αφορμές τις τελευταίες εβδομάδες. Προπονητής της Μετροπολιτάν είναι ο Βενσάν Κολέ, άνθρωπος που δεν διστάζει να πάρει ακραίες αποφάσεις χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΓΟΥΕΜΠΑΝΙΑΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ