EUROLEAGUE

Χαλπερίν: "Να μη μειώσουν ούτε σε 2-1"

Χαλπερίν: "Να μη μειώσουν ούτε σε 2-1"
Χαλπερίν INTIME SPORTS

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν έδωσε συνέντευξη στο wind.gr και τόνισε "να μη μειώσουν ούτε σε 2-1"

Επόμενος στόχος είναι το 3-0;
«Πλέον είμαστε στο 2-0 και δεν πρέπει να γυρίσουμε στο ΣΕΦ σε καμία περίπτωση. Οι μεγάλες ομάδες, όπως είναι και ο Ολυμπιακός, τελειώνουν γρήγορα τις σειρές. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε ούτε να μειώσουν σε 2-1. Αν πάμε με αυτή τη νοοτροπία στη Μαδρίτη, μπορούμε να πετύχουμε την τρίτη νίκη μας μέσα στην έδρα της Ρεάλ».

Ο Ολυμπιακός είναι με το ενάμισι πόδι στο Βερολίνο;
«Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι πως τίποτα δεν έχει κριθεί και χρειάζεται να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Η πρόκριση δεν έχει έρθει ακόμα. Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Το έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Το ότι θέλουμε να πετύχουμε την τρίτη νίκη στη Μαδρίτη, δεν σημαίνει πως ο αντίπαλος είναι εύκολος. Σημαίνει πως δεν πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση. Καλό θα είναι να μην φτάσουμε σε πέμπτο παιχνίδι».

Τι οδηγεί τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ;
«Οφείλουμε πολλά στον Θοδωρή και το "Νίκο". Αυτοί μας έδειξαν τον δρόμο. Έχουν την εμπειρία και είναι σπουδαίοι παίκτες. Ο Παπαλουκάς συμμετέχει συνεχώς σε φάιναλ φορ από το 2003 και μετά. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα. Και μας βοηθάει όλους. Το ίδιο ισχύει και για τον Βούισιτς. Με την Μακάμπι έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο, έχει λάβει μέρος σε τόσα φάιναλ φορ. Αλλά δεν είναι μόνο η εμπειρία τους, είναι και οι τρομερές τους ικανότητες. Η απόδοσή τους ανεβαίνει κάθε μέρα που περνά και μας έχουν δώσει
ώθηση».

Ο Γιοτάμ Χαλπερίν χρωστάει μία καλή εμφάνιση στα πλέι οφ;
«Αυτό που μετράει είναι τι κάνει η ομάδα και όχι εγώ ή κάποιος άλλος παίκτης. Σημασία έχει να νικάει η ομάδα».











TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ