ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Έχουμε μαχητές στο ρόστερ"

Χάινς: "Έχουμε μαχητές στο ρόστερ"
INTIME SPORTS

Δείτε σε video τον Κάιλ Χάινς να μιλάει για την ανατροπή του Ολυμπιακού που του απέφερε ένα σπουδαίο διπλό μέσα στη Μόσχα, καθώς και για το χαρακτήρα που επέδειξε η ομάδα του

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε στην κάμερα του Olympiacos ΒC TV για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι, την προσωπική του απόδοση, καθώς και το γεγονός ότι η ομάδα του αποτελείται από παίκτες μαχητές.

Παράλληλα, εξήρε το χαρακτήρα της ομάδας του, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για τέτοιες στιγμές, αναφερόμενος στην αντίδρασή του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

"Eγώ απλά προσπάθησα να παίξω καλά.Προσπάθησα να δώσω ενέργεια στην ομάδα μου, προσπάθησα να παίξω το ρόλο μου. Προσπάθησα να παλέψω και να είμαι επιθετικός. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο μου για να βοηθήσω την ομάδα. Τα τελευταία 15 λεπτά βρήκαμε την ενέργεια για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι", υποστήριξε ο Κάιλ Χάινς ο οποίος σε ερώτηση για το που βρήκε ο Ολυμπιακός τη δύναμη για να αντιδράσει μετά την απώλεια του Κυπέλλου απάντησε:

"Αυτό κάνουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας μας. Αυτό κάνουμε φέτος, αυτό κάναμε και πέρσι. Αυτή την ομάδα χτίσαμε, για αυτές τις δύσκολες στιγμές, αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε χαρακτήρα σ' αυτή την ομάδα. Έχουμε μαχητές στο ρόστερ. Μαχόμαστε σκληρά κάθε μέρα, για τέτοιες στιγμές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ