BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Ο Χάντερ Χέιλ αναδείχθηκε MVP του Ιανουαρίου

BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα αναδείχθηκε MVP του Ιανουρίου στο Basketball Champions League, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη διοργάνωση.

Νέα διάκριση για τον Χάντερ Χέιλ, αφού μετά την επιλογή του στην κορυφαία πεντάδα του BCL για τον Ιανουάριο, αναδείχθηκε και MVP του μήνα.

Ο 26χρονος γκαρντ του Προμηθέα, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, συνέβαλε τα μέγιστα για την πρόκριση των Πατρινών στο TOP-16 της διοργάνωσης. Σημείωσε 25 πόντους στον πρώτο αγώνα των Play-In κόντρα στη Λεμάν και αρίθμησε 19 ακόμα στην δεύτερη αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Ωστόσο, ο Αμερικανός πλέι-μέικερ δεν σταμάτησε εκεί. Επόμενη αποστολή του ήταν η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Betsson για τη φάση των "16", στην οποία σημείωσε 21 πόντους για την επικράτηση του Προμηθέα.

Ο Χάντερ Χέιλ πήρε τον τίτλο του MVP και πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια των Πατρινών για πρόκριση στο TOP-8 του BCL, που αποτελεί μια από τις φιλοδοξίες του, όπως εξήγησε στο SPORT24.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ