BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: Αριθμοί ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης, ιδίως στο Final Four

BCL: Αριθμοί ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης, ιδίως στο Final Four
@BASKETBALLCL

Εντυπωσιακή η αύξηση του ενδιαφέροντος του κόσμου για το Basketball Champions League, όπως αποτυπώνεται και στα νούμερα της διοργάνωσης στα social media.

Θεαματική αύξηση παρουσίασε το ενδιαφέρον και η αλληλεπίδραση του κοινού στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Basketball Champions League τη σεζόν 2022-23 και ιδίως τις ημέρες που έλαβε χώρα το Final Four.

Συνολικά υπήρξαν περισσότερα από 3 εκατομμύρια page views στο επίσημο site του BCL -τα περισσότερα εξ' αυτών προήλθαν από Ισπανία,Ισραήλ και Γερμανία-, ενώ τα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media της διοργάνωσης είχε περισσότερες από 50 εκατομμύρια προβολές.

Αξίζει δε να σημειώσουμε πως οι αναρτήσεις της BCL κατά τη διάρκεια του Final Four στη Μάλαγα έφτασαν σε 22.9 εκατομμύρια χρήστες. Παρατηρήθηκε δηλαδή αύξηση 36% σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Μετά από 7 χρόνια παρουσίας, η διοργάνωση της FIBA αριθμεί 2.61 εκατομμύρια followers σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ η συμμετέχουσα ομάδα που έχει τους περισσότερους ακόλουθους η Γαλατάσαραϊ με 2.562.664 φανς στα social media.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ