ΜΠΑΣΚΕΤ

Basketball Champions League: MVP o Χρυσικόπουλος

Basketball Champions League: MVP o Χρυσικόπουλος

O ΠΑΟΚ με οδηγό τον Λίνο Χρυσικόπουλο έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Τενερίφης και ο 26χρονος φόργουορντ πήρε το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. (VIDEO).

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος έκανε θραύση στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη οδηγώντας την ομάδα του στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο Basketball Champions League και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο "Δικέφαλος έφυγε νικητής από την Ισπανία, καθώς υποχρέωσε την Τενερίφη στην πρώτη της φετινή ήττα στο Basketball Champions League και ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν κάτι περισσότερο από καταλυτικός για την επιτυχία της ομάδας του, καθώς έκανε το παιχνίδι της ζωής του .

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος σε 29:19 συμμετοχής, σημείωσε 24 πόντους (3/4 δίποντα, 6/7 τρίποντα), πήρε 5 ριμπάουντ, υπέπεσε σε 3 λάθη κι έκανε 1 κλέψιμο, ενώ ήταν κι εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

"Ένιωθα πως το να βάλω την μπάλα στο παρκέ ήταν η καλύτερη επιλογή, γιατί το ματς απ ήταν το σωστό. Με μάρκαρε ένας πιο κοντός παίκτης. Ξέραμε πως ο ΜακΦάντεν θα έπαιρνε την τελευταία επίθεση. Η άμυνά μας ήταν επικεντρωμένη πάνω του, όπως και σε όλο το παιχνίδι. Κλείσαμε όλοι, ώστε να μην του αφήσουμε χώρο", δήλωσε ο Λίνος Χρυσικόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Basketball Champions League αναφερόμενος στο νικητήριο καλάθι του και στην πολύ καλή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του στην τελευταία επίθεση της Τενερίφης. Αποτέλεσμα της άμυνας του ΠΑΟΚ ήταν ο Μπεϊράν να σουτάρει υπό άσχημες προϋποθέσεις από τα 9 μέτρα και να αστοχήσει.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ