BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Με Σπανούλη η ετήσια συνάντηση των προπονητών

Basketball Champions League: Με Σπανούλη η ετήσια συνάντηση των προπονητών
FIBA

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Άρης Λυκογιάννης, ο Γιάννης Σιούτης και ο Ανδρέας Πιστιόλης βρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση των προπονητών και των διαιτητών του Basketball Champions League.

Το Basketball Champions League διοργάνωσε γι ακόμη μία χρονιά την ετήσια καθιερωμένη συνάντηση των προπονητών και των διαιτητών, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως συμβαίνει σε σταθερή βάση τα τελευταία χρόνια, η διοργάνωση συγκέντρωσε στην Φρανκφούρτη τους προπονητές των ομάδων που βρίσκονται απευθείας στους ομίλους και τους διαιτητές, για μια συζήτηση που αφορά σε αγωνιστικά, διαιτητικά και οργανωτικά θέματα.

Το ελληνικό χρώμα ήταν πολύ έντονο στη συγκεκριμένη συνάντηση. Συγκεκριμένα, σε επίπεδο προπονητών το "παρών" έδωσαν οι Βασίλης Σπανούλης (Περιστέρι), Άρης Λυκογιάννης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Σιούτης (ΑΕΚ) και Ανδρέας Πιστιόλης (Γαλατάσαραϊ). Ενώ σε διαιτητικό επίπεδο, πέραν του Γιώργου Πουρσανίδη, βρέθηκε στο workshop ο Τάσος Κάρδαρης, ο οποίος θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Basketball Champions League.

Ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, ανέφερε σχετικά: "Το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που γίνεται από και για τις ομάδες. Ετσι ο βασικός στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τους προπονητές και τους διαιτητές του ΒCL στη Φρανκφούρτη. Αυτό το workshop είναι πολύ σημαντικό ώστε να προστατεύσουμε τη συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του BCL. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των προπονητών, που ασφαλώς θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση".

Θυμίζουμε πως η regular season του Basketball Champions League θα ξεκινήσει στις 3 Οκτωβρίου, ενώ ο προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί σε Σκόπια, Μάλαγα, Λισαβόνα και Βελιγράδι.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ