BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Η Τρεβίζο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους, πρόκριση επίσης για Κλουζ και Κάλεβ/Κράμο

Οι παίκτες της Κλουζ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους
Οι παίκτες της Κλουζ πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους INTIME

Η ιταλική Τρεβίζο θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον τέταρτο όμιλο του Basketball Champions League καθώς επικράτησε της Τσμόκι Μινσκ με 95-78 στα προκριματικά. Στους ομίλους θα βρεθεί η Κλουζ αλλά και η Κάλεβ/Κράμο από την Εσθονία που πήρε ιστορική πρόκριση.

Οι όμιλοι του Basketball Champions League έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να διαμορφώνονται καθώς τρεις ακόμα ομάδες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους. Πιο συγκεκριμένα, η Τρεβίζο επικράτησε της Τσμόκι Μινσκ με 95-78 και θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει τον τέταρτο όμιλο στον οποίο βρίσκεται και η ΑΕΚ.

Επιπλέον στους ομίλους προκρίθηκε και η Κλουζ που απέκλεισε το Περιστέρι στον ημιτελικό των προκριματικών. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας επικράτησε της Φρίμπουργκ με 77-64 και εξασφάλισε τη θέση της στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Χάποελ Χόλον, Μπρίντιζι και Νταρουσάφακα.

Ιστορική πρόκριση πήρε και η Κάλεβ/Κράμο από την Εσθονία καθώς επικράτησε με 86-81 της Γιουβέντους και έγινε η πρώτη ομάδα από την συγκεκριμένη χώρα που θα βρεθεί στους ομίλους.

Έτσι, καλύφθηκαν τρία από τα τέσσερα εισιτήρια των ομίλων με το τελευταίο να κρίνεται το Σάββατο (18/9) όταν και θα διεξαχθεί ο τέταρτος και τελευταίος τελικός στον Όμιλο της Σόφιας, με την Πάρμα να αντιμετωπίζει την Προμετέι.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ