BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Περιστερίου bwin στα προημιτελικά

Basketball Champions League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Περιστερίου bwin στα προημιτελικά
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Περιστερίου bwin για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Το απόγευμα της Πέμπτης (21/3, 20:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί της Τενερίφης (90-82), το Περιστέρι bwin τσέκαρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριό του για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα μάθει τον αντίπαλό της για τη φάση των 8 στην κλήρωση που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (21/3, 20:00) στα κεντρικά της FIBA στην Ελβετία. Τότε θα ανακοινωθεί και η έδρα του φετινού Final Four της διοργάνωσης.

Ωστόσο, η ομάδα των δυτικών προαστίων, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο Group K, γνωρίζει ήδη τους πιθανούς αντιπάλους της, όπως και ότι θα έχει μειονέκτημα έδρας στη σειρά που είναι best-of-three για τα προημιτελικά του BCL. Για την ακρίβεια, το Περιστέρι bwin μπορεί να κληρωθεί με μία εκ των Ουνικάχα Μάλαγα (1η στο Group I), Βόννη (1η στο Group J), Μούρθια ή Χάποελ Χολόν (σσ. ανάλογα από το ποια εκ των δύο θα καταλάβει την πρωτιά στο Group L).

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ