ΠΑΟΚ

Basket League: Κρούσμα κορονοϊού και στον ΠΑΟΚ

Ο Παπαντωνίου και ο Λοβ σε αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής του ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στο αγωνιστικό τμήμα και ακολουθούνται ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ο ΠΑΟΚ προστέθηκε στην μακριά λιστα των ομάδων με κρούσμα κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο “Δικέφαλος” βρέθηκε θετικό δείγμα στο αγωνιστικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνα του ΠΑΟΚ με το Λαύριο για την 2η αγωνιστική της Basket League έχει ήδη αναβληθεί λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορονοϊού στο δεύτερο, όπως και ο αγώνας του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους Πατρινούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιηθηκε την Τρίτη (27/8) σε όλη την ομάδα, υπήρξε ένα θετικό κρούσμα COVID-19 σε μέλος του αγωνιστικού τμήματος.

Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με ειδικό λοιμωξιολόγο παρακολουθεί την κατάσταση του μέλους του αγωνιστικού τμήματος.

Η ομάδα μας ακολουθεί όλα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, τη ΓΓΑ και τον ΕΣΑΚΕ, με βασική προτεραιότητα την υγεία όλων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ