ΟΠΑΠ FINAL 8

Αυτός είναι ο φίλαθλος του Ολυμπιακού στον οποίο αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ

Αυτός είναι ο φίλαθλος του Ολυμπιακού στον οποίο αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΕΛΛΑΣ FACEBOOK ACCOUNT

Ο Βαγγέλης Φελλάς είναι ο φίλαθλος του Ολυμπιακού στον οποίο αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Ταλαιπωρείται από σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά είναι από τους πιο πιστούς οπαδούς των ερυθρολεύκων

Είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά η πιο συγκινητική στιγμή ήταν η αφιέρωση που έκανε στον φίλαθλο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Φελλά.

""Αφιερώνω το τρόπαιο στον αγαπημένο μας φίλο Βαγγέλη, που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και δίνει καθημερινή μάχη, σημαντικότερες από αυτές που εμείς δίνουμε. Υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού για τον αγαπημένο του φίλο. Αλλωστε του έχει αφιερώσει κι άλλες νίκες του Ολυμπιακού, αλλά αυτή τη φορά όμως το έκανε δημόσια.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία με το σκάκι από τα γραφεία της ομάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Βαγγέλης Φελλάς είναι κοντά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, παρακολουθεί πολλά ματς και μάλιστα είχε ταξιδέψει και στο Μόναχο.

Είναι πρώην μπασκετμπολίστας του Πανερυθραϊκού, παρακολουθεί όλες τις κατηγορίες του μπάσκετ έχοντας πολλούς φίλους στο άθλημα, όμως τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από πρόβλημα υγείας. Παρ' όλα αυτά, η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν τον έχει λυγίσει και μετά από τέτοιες ενέργειες σαν του Μπαρτζώκα, παίρνει περισσότερη δύναμη. "Το ένιωθα και το είπα", ήταν η απάντηση του κόουτς των ερυθρολεύκων όταν ο Βαγγέλης τον ευχαρίστησε για την αφιέρωση.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ