ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Αυτό είναι το ρόστερ του Περιστερίου, έναν παίκτη ψάχνει ο Σπανούλης

Αυτό είναι το ρόστερ του Περιστερίου, έναν παίκτη ψάχνει ο Σπανούλης
EUROKINISSI

Έναν φόργουορντ ψάχνει το Περιστέρι, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ για τη σεζόν 2022/23. Νέμανια Ντάνγκουμπιτς και Γιάννης Αγραβάνης είναι δύο από τους παίκτες που εξετάζονται.

Λίγες ημέρες μετά από τη συμφωνία του με το Περιστέρι, ο Βασίλης Σπανούλης ετοιμάζεται για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας με την οποία θα ξεκινήσει τη σεζόν 2022/23 την επαγγελματική του ενασχόληση με την προπονητική.

Μία εκκρεμότητα υπάρχει για την ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας και αφορά έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση τρία, θα μπορεί να κατεβαίνει στο δύο ή να ανεβαίνει υπό προϋποθέσεις στο τέσσερα.

Ένας αθλητικός ξένος που θα κάνει καλή δουλειά στην άμυνα, ένας εργάτης, με το όνομα του Νέμανια Ντάνγκουμπιτς (29 ετών, 2μ.04) να υπάρχει ψηλά στη λίστα, να εκπροσωπείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αλλά να μην είναι η μοναδική περίπτωση που ενδιαφέρει καθώς εξετάζονται και άλλοι αξιόλογοι περιφερειακοί με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το Depth Chart του Περιστερίου την 9η Ιουλίου

PG: Μπράντον Μπράουν, Δημήτρης Μωραΐτης, Κωνσταντίνος Μπιλάλλης
SG: Μάρκους Ντένμον, Στέλιος Πουλιανίτης, Γιάννης Φύτρος
SF: Λεωνίδας Κασελάκης, Ξένος που αναζητείται, Σωτήρης Σταυρακόπουλος
PF: Ντέβιν Ντέιβις, Γιώργος Γκιουζέλης
C: Μίρο Μπίλαν, Σακούρ Τζούστον, Αχιλλέας Ζούγρης

Στο Περιστέρι έφτιαξαν το ρόστερ όπως το είχαν στο μυαλό τους ο Σπανούλης και οι συνεργάτες του. Έκλεισαν τις θέσεις με τους μπασκετμπολίστες που είχαν ψηλά στις προτεραιότητές τους και πλέον ξέρουν πως βρίσκονται μια ανάσα πριν ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους. Υπάρχει στο μυαλό τους και ο Γιάννης Αγραβάνης, για ένα ρόστερ που συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία, την φιλοδοξία με το ταλέντο, αλλά χρειάζεται έναν καλό φόργουορντ που θα μπορεί να ανταπεξέλθει και σε αμυντικές αποστολές.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ