ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Αυτό είναι το "μισό" ρόστερ με το οποίο η Αναντολού Εφές θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό

Ο Σέιν Λάρκιν πανηγυρίζει με σφιγμένη τη γροθιά
Ο Σέιν Λάρκιν πανηγυρίζει με σφιγμένη τη γροθιά ALVARO BARRIENTOS/ ASSOCIATED PRESS

Με μόλις πέντε παίκτες πρώτης γραμμής θα υποδεχθεί το απόγευμα της Τρίτης (5/12 στις 19:30) η Αναντολού Εφές τον Παναθηναϊκό για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Με ρεκόρ 5-6, η Αναντολού Εφές βρίσκεται μία νίκη πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μετά από 11 αγωνιστικές στη EuroLeague. Τα πράγματα όμως γίνονται όλο και πιο δύσκολα για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία θα υποδεχθεί το βράδυ της Τρίτης (5/12 στις 19:30) τον Παναθηναϊκό κυριολεκτικά με μισό ρόστερ. Αν και οι απουσίες της είναι τόσο σημαντικές, που δεν θα είναι υπερβολή αν πει κάποιος ότι το επίπεδο όσων θα απουσιάσουν είναι υψηλότερο από εκείνο των διαθέσιμων.

Ο Έρντεμ Τζαν δεν θα έχει στα γκαρντ τον Ροντρίγκ Μπομπουά και τον Ελάιτζα Μπράιαντ, στα φόργουορντ τον Γουίλ Κλάιμπερν και τον Ντέρεκ Γουίλις και στη θέση του σέντερ τον Άντε Ζίζιτς και τον Τίμπορ Πλάις.

Οι διαθέσιμοι για τον προπονητή της Αναντολού Εφές θα είναι οι Σέιν Λάρκιν - Ντάριους Τόμπσον στα γκαρντ, ο Μάικ Ντάουμ στους φόργουορντ και οι Ταϊρίκ Τζόουνς - Ερτσάν Οσμάνι στη θέση του σέντερ. Πίσω τους οι συμπληρωματικοί Γιούστους Όλατς (αντικατέστησε τον τραυματία Ντογκούς Οζντεμίρογλου), Ερτέν Γκαζί, Μελίκ Τουντσά, Ερκάν Γιλμάζ και αναγκαστικά το ρόστερ θα συμπληρώσουν οι νεαροί Μπουρακτσάν Γιλντιζλί, Σαλίχ Αλτουντάς, Εφέ Ντεμιρέλ.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ