ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Τζαν: "Πλάις και Μπράιαντ δεν προλαβαίνουν, χωρίς έξι παίκτες με τον Παναθηναϊκό AKTOR"

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τζαν, επιβεβαίωσε πως ούτε ο Τιμπόρ Πλάις ούτε ο Ελάιτζα Μπράιαντ θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Η είδηση του τραυματισμού του Ροντρίγκ Μπομπουά στο παιχνίδι με την Πετκίμ ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την Αναντολού Εφές, που μετράει τις πληγές της.

Η τουρκική ομάδα δεν θα έχει -ούτε λίγο, ούτε πολύ- έξι βασικούς παίκτες του rotation, με τον Ερντέμ Τζαν να επιβεβαιώνει το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου, πως ούτε ο Τιμπόρ Πλάις ούτε ο Ελάιτζα Μπράιαντ προλαβαίνουν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

"O Παναθηναϊκός AKTOR είναι προφανώς δυνατός. Μας περιμένει μια πολύ απαιτητική εβδομάδα. Όπως είναι γνωστό, ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Ο Ροντρίγκ Μπομπουά και ο Άντε Ζίζιτς δεν θα είναι κοντά μας για τρεις εβδομάδες, ο Γουίλ Κλάιμπερν για έξι, ο Ντέρκ Γουίλις για εφτά, ενώ ούτε ο Τιμπόρ Πλάις με τον Ελάιτζα Μπράιαντ προλαβαίνουν τα παιχνίδια της διαβολοβδομάδας αφού θα λείπουν γι ακόμη δέκα μέρες.

Παρόλ' αυτά, θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τους αγώνες που έρχονται" ανέφερε χαρακτηριστικά, καταγράφοντας έναν προς έναν τους απόντες από τα παιχνίδια της διαβολοβδομάδας.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ