ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Μουσταφά Φαλ με τον Ολυμπιακό

Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Μουσταφά Φαλ με τον Ολυμπιακό
INTIME

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για το νέο χρυσό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μουσταφά Φαλ (32 χρονών, 2.18 μέτρα) με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα τον κρατήσει στο λιμάνι μέχρι το 2027.

Σε μια είδηση που είχαν προαναγγείλει οι Bald Brothers στο podcast της Τρίτης 12 Μαρτίου, ο Μουσταφά Φαλ (32 χρονών, 2.18 μέτρα) συμφώνησε να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει την είδηση, σε μία σπουδαία κίνηση των "ερυθρόλευκων", που κλείδωσαν τον Γάλλο γίγαντα για την επόμενη τριετία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2025, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός είχαν το δικαίωμα να διακόψουν την συμφωνία τους αν το επιθυμούσαν έναντι ενός σημαντικού ποσού. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως φρόντισαν να μην φτάσουν μέχρι εκεί και πρόσφεραν ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Γάλλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην Game Night της Πέμπτης 14 Μαρτίου, λίγο μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR, η νέα συμφωνία προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 1.7 εκατ. ευρώ για τον Γάλλο σέντερ, κάτι που μεταφράζεται σε 5.1 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας.

Όπως γίνεται σαφές, αυτόματα ο Γάλλος θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη, σε μία ακόμα απόδειξη ότι ο Ολυμπιακός σκόπευε να κάνει ό,τι χρειαζόταν για να τον δέσει στο λιμάνι.

Την φετινή σεζόν ο Φαλ - που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2021 - έχει 7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ