ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επική ανακοίνωση για την επέκταση του Μουσταφά Φαλ με "άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο"

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επική ανακοίνωση για την επέκταση του Μουσταφά Φαλ με "άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο"
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Μουσταφά Φαλ (32 χρονών, 2.18 μέτρα) μέχρι το 2027 με νέο τρομερό VIDEO από την σειρά "Απαράδεκτοι", δένοντας τον Γάλλο σέντερ για τρία ακόμα χρόνια.

Ο Μουσταφά Φαλ (32 χρονών, 2.18 μέτρα) θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου σέντερ, προλαβαίνοντας και τους... μνηστήρες ενόψει του καλοκαιριού, όπου ο πανύψηλος σέντερ είχε το δικαίωμα να αποχωρήσει έναντι υψηλού οικονομικού αντίτιμου.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα χρησιμοποίησε - όπως και στην... προαναγγελία της υπογραφής - μία σκηνή από την σειρά "Απαράδεκτοι", όπου ο Γιάννης Μπέζος έχει μαζί του έναν φίλο του Γάλλο και λέει στην Δήμητρα Παπαδοπούλου "'Άνοιξε μωρή, έφερα τον Γάλλο!", για να ακολουθήσει το... Olympiacos Edition, όπου ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πηγαίνει στα γραφεία της ομάδας, χτυπάει την πόρτα και φωνάζει στον αδελφό του, Γιώργο: "Άνοιξε Γιώργο, έφερα τον Γάλλο".

Πρόκειται για μία είδηση που είχαν προαναγγείλει οι Bald Brothers στο podcast της Τρίτης 12 Μαρτίου, με τον Γάλλο να συμφωνεί τελικά να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, σε μία σπουδαία κίνηση των "ερυθρόλευκων", που κλείδωσαν τον Γάλλο γίγαντα για την επόμενη τριετία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την φετινή σεζόν ο Φαλ έχει 7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 7.5 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ