EUROLEAGUE

Αυτές είναι οι 8 ομάδες του EuroCup που διεκδικούν θέση στη EuroLeague της σεζόν 2024/25

Αυτές είναι οι 8 ομάδες του EuroCup που διεκδικούν θέση στη EuroLeague της σεζόν 2024/25
EUROKINISSI

Δείτε τις οκτώ ομάδες που συνεχίζουν στο EuroCup, με στόχο το τρόπαιο και τη συμμετοχή στη EuroLeague της σεζόν 2024/25.

Ο Άρης έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (6/3) τη μάχη του στη Ρίγα, ωστόσο η εικόνα του δεν ήταν καλή, η Προμετέι πήρε μία άνετη νίκη και έβαλε τέλος στην ευρωπαϊκή σεζόν των κιτρινόμαυρων που στην πρώτη τους χρονιά στο EuroCup αποχαιρέτησαν με ρεκόρ 9-10 (9-9 στη regular season και ήττα στο μονό ματς της φάσης των 12) και με ξεκάθαρα θετικό πρόσημο.

Μονοί θα είναι και οι αγώνες στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με οκτώ ομάδες να συνεχίζουν για τον απόλυτο στόχο, την κατάκτηση του τροπαίου και τον προβιβασμό στη EuroLeague της επόμενης χρονιάς. Η Κλουζ θα υποδεχθεί στη Ρουμανία τους Λόντον Λάιονς (100-77 την Τουρκ Τέλεκομ), η Παρί του 17-1 στην κανονική περίοδο θα παίξει εντός με τη Μπανταλόνα, η Χάποελ περιμένει στο Τελ Αβίβ τη Μπεσίκτας (80-78 εκτός έδρας τη Γκραν Κανάρια) και η Μπουργκ του 14-4 στη regular season θα φιλοξενήσει την Προμετέι.

Ο νικητής του Κλουζ - Λόντον Λάιονς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Παρί - Μπανταλόνα και ο νικητής του Χάποελ Τελ Αβίβ - Μπεσίκτας θα παίξει με τον νικητή του Μπουργκ - Προμετέι στα ημιτελικά, σε σειρές που θα κριθούν πλέον στις δύο νίκες. Το ίδιο θα συμβεί και στους τελικούς, καθώς η ομάδα που θα κερδίσει πρώτη δύο ματς θα βρεθεί την επόμενη περίοδο στην κορυφαία διοργάνωση.

Αυτές είναι οι 8 ομάδες του EuroCup που διεκδικούν θέση στη EuroLeague της σεζόν 2024/25
TAGS EUROLEAGUE EUROCUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ