ΠΑΟΚ

Αυτά υποστήριξε ο ΠΑΟΚ στην έφεση...

Αυτά υποστήριξε ο ΠΑΟΚ στην έφεση...

Ποιοι ισχυρισμοί της πλευράς του ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της έφεσης της ΚΑΕ για την τιμωρία που επιβλήθηκε μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αρη. Tι ανέφερε η νομικός, Κατερίνα Γιαννακοπούλου

Η έφεση του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο ματς με τον Αρη (η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο 15.000 ευρώ) εκδικάστηκε την Πέμπτη στο ΑΣΕΑΔ και σύντομα αναμένεται η απόφαση.

"Η απόφαση για την τιμωρία που αφορά την αγωνιστική θα βγει σύντομα. Ενδεχομένως και αύριο να κοινοποιηθεί. Η απόφαση στο σύνολο της, δηλαδή αυτή που θα αφορά και το χρηματικό πρόστιμο, θα βγει αργότερα", είπε στο olaPAOK.gr, η νομικός, Κατερίνα Γιαννακοπούλου.

Σύμφωνα με την τελευταία, οι ισχυρισμοί του ΠΑΟΚ ήταν ότι η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με βάση άρθρο που αφορά επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου ενώ βάσει του φύλλο αγώνος και αυτών που γράφτηκαν σε αυτό, θα έπρεπε να τιμωρηθεί με άρθρο που αφορά επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου. Ετσι η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε στο σύνολό της να ακυρωθεί η τιμωρία (η πλευρά του ΠΑΟΚ, μέσω της κ. Γιαννακοπούλου, δεν "λέει" πως δεν έγινε τίποτα στο γήπεδο, απλά ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί με ένα πρόστιμο πολύ μικρότερο και δίχως τιμωρία έδρας), με την κ. Γιαννακοπούλου να λέει για την υπόθεση πως "είμαι αισιόδοξη αλλά δεν αποφασίσω εγώ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ