ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυλαία για το 1ο Basketball Camp στην Κάλυμνο

Αυλαία για το 1ο Basketball Camp στην Κάλυμνο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Basketball Camp της Ε.Α Καλύμνου που διεξήχθη στο νησί των σφουγγάδων το διάστημα 6-12 Ιουλίου.

Το 1ο Βasketball Camp της Ε.Α Καλύμνου έφτασε στο τέλος του, με τους διοργανωτές αλλά και τα παιδιά να μην μπορούν να κρύψουν την ευχαρίστηση τους για τις εμπειρίες που αποκόμισαν το εξαήμερο 7-12 Ιουλίου. Στην τελευταία μέρα του camp βρέθηκαν ως καλεσμένοι ο Γιάννης Αθηναίου και η Ανθή Χατζηγιακουμή, που διασκέδασαν με τους νεαρούς παίκτες, δίνοντας τους παράλληλα και πολύτιμες συμβουλές.

Η έκτη και τελευταία μέρα ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις για πολλά δώρα για τους μικρούς συμμετέχοντες και τον πρόεδρο της ΕΑΚΑ Γιάννη Καρδούλια, να ανανεώνει στην ομιλία του το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις:

“Πριν από λίγο διάστημα που αναλάβαμε τη διοίκηση της ΕΑ Καλύμνου, βάλαμε υψηλούς στόχους και προσπάθούμε να τους κάνουμε πράξη, με πολύ δουλειά και χωρίς να μένουμε στα λόγια. Με σκοπό βέβαια, να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο μπάσκετ και να τους δώσουμε ώθηση να φτάσουν ψηλά, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα. Μέσα στα πλάνα μας ήταν η διοργάνωση ενός Basketball Camp το οποίο δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα που αποτελούν θεσμό τα τελευταία χρόνια. Η ιδέα έπρεπε να υλοποιηθεί και όχι να μείνουμε στη θεωρία. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως κάναμε τα παιδιά μας χαρούμενα και να ανυπομονούν για την επόμενη προπόνηση, όπως φυσικά και για το 2ο Basketball Camp. Δεσμευόμαστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και θα κάνουμε τα πάντα για να κινηθούμε σε επαγγελματικά πρότυπα, βάζοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον των παιδιών μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους καλεσμένους μας που δέχτηκαν να επισκεφτούν το νησί μας και συγκεκριμένα, τους προπονητές Γιάννη Σφαιρόπουλο, Μιχάλη Κουταλιανό, τους αθλητές Δημήτρη Μαυροειδή, Νίκο Παππά, Γιάννη Αθηναίου, Βίκυ Βολονάκη, Κέιτι Γκερλντς και την Ανθή Χατζηγιακουμή. Ελπίζω κι εκείνοι να έμειναν ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία μας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Ξεχωριστή συνεισφορά είχαν όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά και οι χορηγοί μας τους οποίους ευχαριστούμε για τη στήριξη στις προσπάθειες μας”.

Αυλαία για το 1ο Basketball Camp στην Κάλυμνο

Αυλαία για το 1ο Basketball Camp στην Κάλυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ