NBA

Ατζέντης σούπερ σταρ του NBA κινδυνεύει με φυλάκιση 40 ετών

Ατζέντης σούπερ σταρ του NBA κινδυνεύει με φυλάκιση 40 ετών
AP PHOTOS

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 40 έτη κινδυνεύει ο Τσαρλς Μπρίσκο, πρώην ατζέντης σημαντικών παικτών του NBA.

Στο παρελθόν διαχειρίστηκε τις καριέρες σημαντικών NBAers, πλέον όμως ο Τσαρλς Μπρίσκο βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 40 χρόνια καθώς κατηγορείται για εξαπάτηση αθλητών και υπεξαίρεση χρημάτων.

Ο Μπρίσκο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολλών αμερικανικών media, είχε υποσχεθεί μεταξύ άλλων σε μεγάλο αστέρι του NBA ότι θα τον κάνει ιδιοκτήτη ομάδας μπάσκετ γυναικών αντί ενός ποσού που έφτανε τα 7 εκατομμύρια δολάρια, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στον σκοπό του. Και φυσικά ο star δεν έκανε την επένδυση που πίστευε ότι θα κάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάικ Βορκούνοβ του Athletic, το συνολικό ποσό που πήρε ο Τσαρλς Μπρίσκο από αθλητές της Λίγκας ξεπερνάει τα 13 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτά, συνεργάτης του Μπρίσκο πλήρωσε 400 χιλιάδες για κρυπτονομίσματα, 880 χιλιάδες για εταιρείες αυτοκινήτων, 100 χιλιάδες σε ένα πιάνο και 1 εκατομμύριο για την ανακαίνιση της οικίας του.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ