ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι περιμένει την Τενερίφη, αυλαία στην 1η διαβολοβδομάδα της EuroLeague και στο NBA

Ο Βασίλης Σπανούλης δίνει οδηγίες
Ο Βασίλης Σπανούλης δίνει οδηγίες EUROKINISSI SPORTS

Μέρα γεμάτη μπάσκετ η σημερινή (18/10), με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη να υποδέχεται την Τενερίφη (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, την ίδια στιγμή που η EuroLeague ετοιμάζεται για την πρώτη φετινή διαβολοβδομάδα και το NBA ανοίγει την αυλαία του.

Το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη έχει μία δουλειά. Μία αποστολή βασικά, η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού υποδέχεται την δυνατή Τενερίφη (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας για το 2/2 στην διοργάνωση.

Το Περιστέρι έχει μία πρόκληση μπροστά του, αφού η Τενερίφη είναι η κάτοχος του τίτλου και μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού, ελπίζοντας ότι με την δύναμη της έδρας θα την λυγίσει.

Ώρα... διαβολοβδομάδας στην EuroLeague

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague ξεκινάει σήμερα (18/10), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι αγώνες, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ωστόσο να αγωνίζονται αμφότεροι αύριο (19/10).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζάλγκιρις - Βίρτους Μπολόνια (20:00, Novasports 4)
Αναντολού Εφές - Βαλένθια (20:00, Novasports 5)
Φενέρμπαχτσε - Βιλερμπάν (20:45, Novasports 2)
Μακάμπι - Μονακό (21:05, Novasports 6)
Μπάγερν - Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 3)
Παρτίζαν - Αρμάνι Μιλάνο (21:45, Novasports Prime)

Το NBA κάνει πρεμιέρα

Η αναμονή για τους φίλους του NBA τελείωσε. Τα χαράματα της Τετάρτης (19/10) η κορυφαία λίγκα του κόσμου θα κάνει το πρώτο τζάμπολ της, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια. Στον δεύτερο αγώνα μάλιστα, οι πρωταθλητές Γουόριορς θα παραλάβουν τα δακτυλίδια τους πριν αντιμετωπίσουν τους Λέικερς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του NBA:
Σέλτικς - Σίξερς (02:30, Cosmote Sport 4)
Γουόριορς - Λέικερς (05:00, Cosmote Sport 8)

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE NBA ΗΠΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ