MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι bwin περιμένει τον ΠΑΟΚ, η Φενέρμπαχτσε την Αναντολού Εφές, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Φρανσίσκο με αντίπαλο τον Φράνκε
Ο Φρανσίσκο με αντίπαλο τον Φράνκε INTIME

Το Περιστέρι bwin υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 1 των μικρών τελικών της Basket League.

Για άλλες ομάδες θα έμοιαζε με αγγαρεία η σειρά των μικρών τελικών της Basket League. Όχι όμως για το Περιστέρι bwin και τον ΠΑΟΚ, με τους "Πρίγκιπες" να υποδέχονται τον "Δικέφαλο" (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 1 της σειράς.

Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν επισημάνει την σημασία της κατάκτησης της τρίτης θέσης, στην λογική της δικαίωσης για την σεζόν που είχαν μέχρι στιγμής και την πορεία τους.

Τα καλά νέα για το Περιστέρι bwin είναι ότι θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Νίκο Χουγκάζ (δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν δανεικός από τους "πράσινους"), ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει κανονικά στην 12αδα τον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ώρα ημιτελικών με τιτανομαχία στην Τουρκία

Το τουρκικό πρωτάθλημα μπαίνει στα ημιτελικά, με το σημερινό (3/6) παιχνίδι να έχει άρωμα EuroLeague. Ο λόγος είναι ότι η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται την Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν (18:00, Cosmote Sport 7 και LIVE από το SPORT24) σε μία πραγματική τιτανομαχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που οι δύο ομάδες κοντράρονται στα ημιτελικά είναι επειδή η μεν Φενέρμπαχτσε κατέκτησε την 2η θέση στην κανονική περίοδο, η δε Αναντολού Εφές την 3η, με την Τουρκ Τέλεκομ να κατακτά την 1η θέση (και να αντιμετωπίζει την Καρσίγιακα στα ημιτελικά).

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ