MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι bwin μάχεται στη Γερμανία κόντρα στη Βόννη με φόντο το Final Four του BCL, πού θα δείτε το παιχνίδι

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Περιστέρι bwin μάχεται στη Γερμανία κόντρα στη Βόννη με φόντο το Final Four του BCL, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Το Περιστέρι bwin έχει "τελικό" πρόκρισης στη Γερμανία κόντρα στη Βόννη με φόντο το Final Four του BCL. Μάχες για το Play-In της EuroLeague. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Το Περιστέρι bwin έχει μπροστά του ένα ιστορικό παιχνίδι στη Γερμανία, καθώς αντιμετωπίζει τη Βόννη με στόχο τη νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για το Final Four του Basketball Champions League (16/4, 21:00, COSMOTE SPORT 4, Match Center από το SPORT24).

Η προημιτελική σειρά των δύο ομάδων βρίσκεται στο 1-1 και ο νικητής θα εξασφαλίσει μία εκ των τεσσάρων θέσεων για τους αγώνες που θα κρίνουν τον νέο πρωταθλητή της διοργάνωσης.

Μάχες στο Play-In της EuroLeague

Τζάμπολ στο Play-In Tournament της EuroLeague με δύο αναμετρήσεις. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τη Μπασκόνια (16/4, 20:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Ο νικητής του αγώνα καταλαμβάνει την 7η θέση και είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στα playoffs.

Μία ώρα αργότερα, Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια κοντράρονται στην Κωνταντινούπολη. Οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την 8η θέση με τον ηττημένο του πρώτου ζευγαριού (16/4, 21:00, Novasports 5, Match Center από το SPORT24).

TAGS MEDIA ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ BASKETBALL CH. LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ