MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Στο Φοίνιξ η νέα δοκιμασία των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε παιχνίδι των Μπακς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε παιχνίδι των Μπακς AP PHOTO/MORRY GASH

Το μίνι tour των Μιλγουόκι Μπακς στη Δύση ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στην έδρα των Φοίνιξ Σανς (15/3, 4:00, COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24). Σημαντικές αναμετρήσεις για τους Λέικερς στη Νέα Ορλεάνη και των Νάγκετς στο Τορόντο.

Οι Μπακς έχουν έτοιμες βαλίτσες για την επιστροφή στο Μιλγουόκι και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουν με αντιπάλους τους Πέισερς, τους Ράπτορς και τους Σπερς. Μια σειρά αγώνων που μπορεί σίγουρα να φέρει το 3/3.

Πριν μπουν πάντως στο αεροπλάνο για να γυρίσουν στη βάση τους έχουν άλλη μία, τρίτη στη σειρά, αποστολή στη Δύση, καθώς θ' αντιμετωπίσουν τους Σανς στο Φοίνιξ, τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/3, 4:00, COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24)

Μετά το 1-1 κόντρα σε Γουόριορς και Κινγκς, θα ήταν πολύ σημαντικό αν τα Ελάφια κατάφερναν να επικρατήσουν των Ήλιων έτσι ώστε να πλησιάσουν κι άλλο στο απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στη δράση με 46 πόντους και 12 ριμπάουντ, άρα θα ηγηθεί κι αυτής της προσπάθειας κόντρα στην παρέα των Μπούκερ - Πολ - Έιτον, τη στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Οι Σανς προέρχονται από την ήττα στο Σαν Φρανσίσκο από τους Γουόριορς.

Αυτό είναι και το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας από ένα πρόγραμμα οκτώ αγώνων. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για το ζευγάρι που διεκδικήσει τον τίτλο στους NBA Finals του 2021.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

1:00 Χόρνετς - Καβαλίερς

1:00 Γουίζαρντς - Πίστονς

1:30 Ράπτορς - Νάγκετς

2:00 Πέλικανς - Λέικερς

2:00 Θάντερ - Νετς (COSMOTE SPORT 7 HD)

2:00 Σπερς - Μάτζικ

4:00 Σανς - Μπακς (COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24)

4:00 Τρέιλ Μπλέιζερς - Νικς

TAGS MEDIA NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΛΕΙΚΕΡΣ ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ