MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Προμηθέας και Περιστέρι bwin δίνουν κρίσιμες μάχες για το BCL, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Προμηθέας και Περιστέρι bwin δίνουν κρίσιμες μάχες για το BCL, πού θα δείτε τα παιχνίδια
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν για την 5η αγωνιστική το Top-16 του Basketball Champions League και με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση. Νίκη για να μείνει ζωντανό αποζητά το Περιστέρι bwin, που αντιμετωπίζει στην Ουγγαρία τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Προμηθέας Πάτρας και Περιστέρι bwin μάχονται για διαφορετικούς λόγους στο Basketball Champions League την Τετάρτη (13/3). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται στο Δημήτρης Τόφαλος τη Χάποελ Χολόν (19:00, COSMOTE SPORT 4 και LIVE από το SPORT24) και αποζητά τη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Ισραηλινοί θέλουν όμως κι αυτοί το θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσουν τις ελπίδες του.

Μάχη για να μείνει ζωντανή θα δώσει η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που παίζει με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (21:00, COSMOTE SPORT 5 και LIVE από το SPORT24) στην Ουγγαρία και θέλει μόνο νίκη. Αν, δε, η Τενερίφη κερδίσει την Καρσίγιακα στο έτερο παιχνίδι του ομίλου, τότε το Περιστέρι θα χρειαστεί νίκη με 2+ πόντους για να μην αποχαιρετήσει το BCL.

TAGS MEDIA ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ