MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πράξη τρίτη στους τελικούς της Α1 Γυναικών, μάχες σε Stoiximan Basket League και Elite League, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών
Στιγμιότυπο από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την Α1 Γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Οι τελικοί της Α1 Γυναικών συνεχίζονται με το Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η δράση τρέχει σε Stoiximan Basket League και Elite League. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Συνέχεια στους τελικούς της Α1 Γυναικών, με τη σειρά να επιστρέφει στο ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Game 3.

Αμφότερες οι ομάδες υπερασπίστηκαν τις έδρες τους στα δύο πρώτα παιχνίδια και ο νικητής του σημερινού αγώνα, θα μπορεί με θετικό αποτέλεσμα στο Game 4 να στεφθεί πρωταθλητής.

Η αναμέτρηση κάνει τζάμπολ στη 13:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Το πρόγραμμα των τελικών

  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 72-69
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-65
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 21/4, 13:00, ΣΕΦ (Αίθουσα 5)
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, 24/4, 17:00, Π. Γιαννακόπουλος
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, 28/4, 15:00, ΣΕΦ (Αίθουσα 5) - εάν χρειαστεί

Δράση στα playouts της Stoiximan Basket League

Δύο αναμετρήσεις για τα playouts της Stoiximan Basket League περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν μία νίκη απόσταση, με την Ένωση να βρίσκεται στην 7η θέση και στο 11-14 και τους ασπρόμαυρους να ακολουθούν στην 8η θέση και στο 10-15.

Τρεις ώρες αργότερα, η Καρδίτσα φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας (20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι Θεσσαλοί είναι στην 11η θέση με 8-17, ενώ οι Πατρινοί που έχουν υποβιβαστεί, βρίσκονται στη 12η θέση με 4-21.

Μάχες στην Elite League

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Elite League, δύο εκ των οποίων για τα playoffs και μία για τα playouts.

Ο Παπάγος υποδέχεται τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να προηγείται μα 2-1 στη σειρά και να φιλοδοξεί να πάρει από σήμερα την πρόκριση στην τετράδα. Από την άλλη, ο Παπάγος θέλει να παρατείνει την αγωνία και να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Ερμής Σχηματαρίου υποδέχεται την Ελευθερούπολη και η κατάσταση είναι πάνω κάτω η ίδια με το προηγούμενο ζευγάρι. Η Ελευθερούπολη ψάχνει τη νίκη, με την οποία θα τελειώσει τη σειρά, ενώ ο Ερμής το θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα την παρατείνει.

Στη μάχη των playouts, ο Αίαντας Ευόσμου υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη εξασφαλίζουν την παραμονή και οι γηπεδούχοι υποβιβάζονται, ενώ αν επικρατήσει ο Αίαντας ισοφαρίζει τη σειρά σε 2-2.

Οι τρεις αναμετρήσεις κάνουν τζάμπολ στις 16:00 και μεταδίδονται από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ