ΟΠΑΠ FINAL 8

Αθλητικές μεταδόσεις: Ολυμπιακός - Περιστέρι και Προμηθέας - Πανιώνιος στη μάχη του Final Eight, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ολυμπιακός - Περιστέρι και Προμηθέας - Πανιώνιος στη μάχη του Final Eight, πού θα δείτε τα παιχνίδια
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME

Συνεχίζεται η δράση στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Περιστέρι bwin και τον Προμηθέα να κοντράρεται με τον Πανιώνιο. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Δεύτερη αγωνιστική ημέρα στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με δύο αναμετρήσεις στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου.

Πρώτοι στη μάχη ρίχνονται Ολυμπιακός και Περιστέρι bwin (16/2, 18:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24). Πρόκειται για την 2η και την 3η ομάδα της κατάταξης της Stoiximan Basket League και αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι για ένα εισιτήριο στην τετράδα του Κυπέλλου.

Τρεις ώρες αργότερα, ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο (16/2, 21:00, COSMOTE SPORT 5, Match Center από το SPORT24), με την ιδιαιτερότητα ότι πρόκειται για δύο ομάδες που αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Οι Πατρινοί βρίσκονται στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ οι κυανέρυθροι ηγούνται της κούρσας στην Elite League, με τον στόχο να μην είναι άλλος από την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι ήδη έχει σχηματιστεί το ένα ζευγάρι των ημιτελικών και είναι αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Άρη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ