ΟΠΑΠ FINAL 8

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Η μέρα και η ώρα του ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Άρη

Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ: Η μέρα και η ώρα του ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Άρη
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Παναθηναϊκός AKTOR και Άρης έκλεισαν ραντεβού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με τις δύο ομάδες να ξεπερνούν τα εμπόδιά τους στην προημιτελική φάση και να συνεχίζουν στην τετράδα.

Οι δύο πρώτες θέσεις για την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ έκλεισαν, με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Άρη να τσεκάρουν τα εισιτήριά τους για τα ημιτελικά.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR προσπέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ Betsson στην προημιτελική φάση (79-72), ενώ ο Άρης με το εκπληκτικό σόου του Βασίλη Τολιόπουλου προκρίθηκε και εκείνος στους "4"

Οι δύο ομάδες θα διασταυρωθούν στα ημιτελικά και η αναμέτρηση θα διεξαθχεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 18:00 και θα μεταδοθεί από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ και του COSMOTE SPORT 5.

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ