MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο ΠΑΟΚ περιμένει το Περιστέρι bwin, η Φενέρ την Αναντολού Εφές και οι Χιτ τους Νάγκετς, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Φρανσίσκο με αντίπαλο τον Φράνκε
Ο Φρανσίσκο με αντίπαλο τον Φράνκε INTIME

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι bwin (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 των μικρών τελικών της Basket League, ενώ λίγο αργότερα η Αναντολού Εφές περιμένει την Φενέρμπαχτσε (20:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στους συναρπαστικούς ημιτελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος και οι Χιτ τους Νάγκετς (8/6, 03:30 Cosmote Sport 4) στο Game 3 των NBA Finals.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το Περιστέρι bwin (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στην Πυλαία στο Game 2 των μικρών τελικών της Basket League, θέλοντας να φέρει την σειρά στα ίσα.

Οι "Πρίγκιπες" νίκησαν οριακά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος τους, αφού φέτος μετρούν 4 νίκες σε ισάριθμες νίκες κόντρα στον "Δικέφαλο" (Δύο στην κανονική περίοδο, μία στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ και μία στους μικρούς τελικούς).

Μία ακόμα μάχη για Αναντολού Εφές και Φενέρμπαχτσε

Έχοντας κάνει το break στο Game 2 των ημιτελικών του τουρκικού πρωταθλήματος χάρη στο buzzer-beater του Γουίλ Κλάιμπερν, η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3.

Η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη ψάχνει αντίδραση, την ίδια στιγμή που η Εφές του Εργκίν Αταμάν θέλει να στηριχθεί στο μομέντουμ που πήρε για να κάνει το 2-1 και να πλησιάσει την πρόκριση στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ώρα Game 3 στους NBA Finals

Οι Χιτ έχουν πλέον το πλεονέκτημα έδρας στους NBA Finals μετά την νίκη τους στο Ντένβερ στο Game 2 της σειράς και τα χαράματα της Πέμπτης ώρα Ελλάδος (8/6, 03:30 Cosmote Sport 4) θέλουν να πάρουν για τα καλά το πάνω χέρι νικώντας τους Νάγκετς στο Μαϊάμι.

Το Μαϊάμι θα έχει τους γνωστούς απόντες (Τάιλερ Χίρο και Βίκτορ Ολαντίπο), ενώ οι Νάγκετς αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ NBA ΗΠΑ ΤΟΥΡΚΙΑ NBA FINALS ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ