NBA

NBA Finals, Χιτ: Ο Χίρο τέθηκε εκτός και για το Game 3 των τελικών με τους Νάγκετς

NBA Finals, Χιτ: Ο Χίρο τέθηκε εκτός και για το Game 3 των τελικών με τους Νάγκετς
AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Τάιλερ Χίρο παραμένει στο ιατρικό δελτίο των Χιτ, με το Μαϊάμι να αναφέρει ότι ο 23χρονος γκαρντ τέθηκε εκτός και για το Game 3 των NBA Finals κόντρα στους Νάγκετς.

Η συμμετοχή του Τάιλερ Χίρο στο Game 3 των NBA Finals με τους Νάγκετς είχε χαρακτηριστεί αμφίβολη, τόσο επειδή δεν ήταν στο 100%, όσο και επειδή ο ίδιος δεν ήθελε να χαλάσει τον ρυθμό των Χιτ. Τελικά - όπως αναμενόταν - τέθηκε εκτός από το Μαϊάμι.

Ο 23χρονος γκαρντ προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, ωστόσο αποφασίστηκε ότι θα ήταν καλύτερο να προστατευθεί, αφού δεν έχει αναρρώσει 100% από τον τραυματισμό του στο δεξί του χέρι (κάταγμα), που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από το Game 1 του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στους Μπακς κι έπειτα.

Πλέον, ο Χίρο στοχεύει στο Game 4 στο Μαϊάμι, ελπίζοντας ότι θα είναι καλύτερα και παράλληλα ο Έρικ Σπόλστρα θα του δώσει έστω μικρό χρόνο συμμετοχής.

Την φετινή σεζόν ο Χίρο είχε 20.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ μέσο όρο με 37.8% στα τρίποντα σε 35 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ