MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο ΠΑΟΚ παίζει τα ρέστα του στη Λιθουανία, οι Μπακς έχουν νέα μάχη να δώσουν

Ο Ράιλι του ΠΑΟΚ
Ο Ράιλι του ΠΑΟΚ FIBA

Στο Βίλνιους διεκδικεί ο ΠΑΟΚ το ευρωπαϊκό μέλλον του στο Basketball Champions League. Στις 19:30 (COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24) ο τρίτος αγώνας με τη Ρίτας που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση και θα μπει στον όμιλο με Βόννη και Μανρέσα. Ξημερώματα Τετάρτης (2:30, LIVE από το SPORT24) ο επόμενος εντός έδρας αγώνας των Μπακς με ή χωρίς Αντετοκούνμπο.

Ή ταν ή επί τας. Σε μια τέτοια οριακή κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος το απόγευμα (19:30 COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24) θα κληθεί να επιβιώσει και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του χωρίς οι συνθήκες να μοιάζουν ευνοϊκές. Το 81-78 της προηγούμενης Τετάρτης (11/1) στο Παλατάκι τού χάρισε παράταση ζωής στο Basketball Champions League, καθώς ισοφάρισε τη σειρά των play-ins σε 1-1, αλλά τούτη τη φορά οφείλει να κάνει την αγωνιστική υπέρβαση για ν' αφήσει εκτός συνέχειας τη λιθουανική Ρίτας.

Η εικόνα των δύο αγώνων που προηγήθηκαν έχει κρατήσει δικαιολογημένα την ελληνική ομάδα σε θέση αουτσάιντερ. Σ' αυτή δηλαδή που ήταν εξ αρχής. Τουλάχιστον φέρνοντας το ζευγάρωμα σε ισορροπία ο Δικέφαλος απέκτησε δικαίωμα στην ελπίδα, αφού σ' ένα παιχνίδι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη κι αν στην προηγούμενη επίσκεψή του στο ίδιο γήπεδο είχε ηττηθεί 85-62.

Στο τρίτο ραντεβού των δύο ο Άρης Λυκογιάννης θα έχει μια έξτρα λύση στο ρόστερ του, καθώς ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ταξίδεψε με την αποστολή στο Βίλνιους. Κάτι που δεν ίσχυσε για πρώτη φορά με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, εξαιτίας μιας πρόσφατης επέμβασης που έκανε στον ώμο και η οποία δεν του επέτρεπε να μπει στο τσάρτερ για τη Λιθουανία.

Κατά τον κόουτς του ΠΑΟΚ, το ζητούμενο για ν' αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας είναι η διαχείριση της αντίπαλης έδρας, συνδυαστικά με τις επιλογές στην επίθεση, τον ρυθμό, τα ριμπάουντ και την αμυντική προσήλωση.

Εν τω μεταξύ, μέσα σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 48 ωρών (2:30 COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24) οι Μπακς θα κληθούν να παίξουν δεύτερο σερί παιχνίδι στο Μιλγουόκι, αντιμετωπίζοντας τους πάντα σκληροτράχηλους Ράπτορς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετρά τρεις διαδοχικές απουσίες, προκειμένου να προφυλαχθεί, και μένει να φανεί στη διάρκεια της Τρίτης αν ο κόουτς Μάικ Μπουντενχόλτζερ θα τον έχει στη διάθεσή του για να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έχει ξεκουραστεί.

Χωρίς αυτόν πάντως τα Ελάφια βρήκαν τον τρόπο να επικρατήσουν των Πέισερς και να κρατηθούν στην τρίτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, σε απόσταση βολής πλέον από τους Νετς και όχι μακριά από τους Σέλτικς.

Το πρόγραμμα της ημέρας στo BCL

19:00 Μπαχτσεσεχίρ - Οστάνδη (1-1)

19:30 Ρίτας - ΠΑΟΚ (1-1)

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

2:30 Μιλγούοκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς (COSMOTE SPORT 4 HD, LIVE από το SPORT24)

3:00 Σαν Αντόνιο Σπερς - Μπρούκλιν Νετς

4:00 Ντένβερ Νάγκερς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

5:00 Λος Άντζελες Κλίπερς - Φιλαντέλφια Σίξερς

Το πρόγραμμα της ημέρας στο EuroCup

20:30 Μπουργκ - Βενέτσια

21:15 Μπανταλόνα - Μπούρσασπορ

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague Γυναικών

21:30 Βίρτους Μπολόνια - Πολκοβίτσε

TAGS MEDIA BASKETBALL CH. LEAGUE NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ