MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν, πού θα δείτε τα παιχνίδια της EuroLeague

Ο Τόμας Γουόκαπ
Ο Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στην EuroLeague συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Μπάγερν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πού θα δείτε τον αγώνα και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός και Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague (21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 6-6 και αναζητούν την έβδομη νίκη προκειμένου να βάλουν θετικό πρόσημο στο ρεκόρ τους, με την Μπάγερν να έχει ίδιο απολογισμό νικών/ηττών και να ψάχνει και εκείνη το έβδομο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και στον Ναζ Μήτρου-Λογνκ, ο οποίος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ενώ όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, ο Φιλίπ Πετρούσεβ είναι πιθανό να παίξει για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό.

Το αποψινό πρόγραμμα της διοργάνωσης:

Η βαθμολογία

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ