MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα, εκτός έδρας μάχες στο BCL για ΑΕΚ Betsson και Προμηθέα, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα, εκτός έδρας μάχες στο BCL για ΑΕΚ Betsson και Προμηθέα, πού θα δείτε τα παιχνίδια
EUROKINISSI

Πλούσιο είναι σήμερα (30/1) το μπασκετικό πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων, στο οποίο περιλαμβάνεται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα για την EuroLeague, της ΑΕΚ Betsson με τη Χάποελ Χολόν για το BCL, αλλά και του Προμηθέα με τη Μούρθια για την ίδια διοργάνωση. Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Γεμάτο αναμετρήσεις είναι το σημερινό (30/1) μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδόσεων, το οποίο έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Άλμπα Βερολίνου για την 24η αγωνιστική της EuroLeague. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-11 και φιλοδοξούν να προσθέσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους, έχοντας αντίπαλο τους Γερμανούς που βρίσκονται στην προτελευταία θέση της κατάταξης με 5-18.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Φαλ και Μιλιουτίνοβ, με τον Πετρούσεβ να είναι αμφίβολος. Παράλληλα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθέντας Μόουσες Ράιτ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της EuroLeague:

Στη μάχη του BCL, ΑΕΚ Betsson και Προμηθέας

Στη μάχη του BCL ρίχνονται ΑΕΚ Betsson και Προμηθέας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο της φάσης των 16 και να έχουν αμφότερες εκτός έδρας αποστολές για τη 2η αγωνιστική.

Οι Πατρινοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Μούρθια στην Ισπανία (21:30, Cosmote Sport 4, Match Center από το SPORT24) με στόχο το δεύτερο θετικό τους αποτέλεσμα σε ισάριθμα παιχνίδια μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα με αντίπαλο την Ένωση, ενώ οι κιτρινόμαυροι δοκιμάζονται ξανά μακριά από το σπίτι τους, καθώς θα κοντραριστούν με τη Χάποελ Χολόν (19:00, Cosmote Sport 5, Match Center από το SPORT24).

TAGS MEDIA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ