ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Πετρούσεβ με Άλμπα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ράιτ

Ολυμπιακός: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Πετρούσεβ με Άλμπα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ράιτ
INTIME SPORTS

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και η παρουσία του στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (30/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague. θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μόουζες Ράιτ.

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αριστερό προσαγωγό - που τον άφησε εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ - και η συμμετοχή του στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου (30/1, 21:15, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της EuroLeague είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Έχουμε μία πολύ ειδική κατάσταση, με την έννοια ότι οι Μιλουτίνοβ, Φαλ είναι έξω και πιθανά και ο Πετρούσεβ, θα δούμε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι στις θέσεις της frontline θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού με την γερμανική ομάδα, κάτι που σημαίνει - δεδομένης και της απουσίας των τραυματιών Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ - ότι είναι πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να παραταχθούν χωρίς τρεις σέντερ.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μόουζες Ράιτ - ο οποίος έφτασε προχθές (27/1) στην χώρα μας - έστω και αν έχει κάνει μόνο μία προπόνηση με την ομάδα, αφού έχει αγωνιστικό ρυθμό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ