MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, πού θα δείτε το παιχνίδι

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, πού θα δείτε το παιχνίδι
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 31η αγωνιστική της EuroLeague. Πού θα δείτε το παιχνίδι και τις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Τζάμπολ στην 31η αγωνιστική της EuroLeague με τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Ολυμπιακού απέναντι στη Βιλερμπάν (21/3, 21:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους Γάλλους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Εφές προ ολίγων ημερών. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 18-12 και φιλοδοξεί να πετύχει την 19η νίκη της. Εκτός από το παιχνίδι είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ αμφίβολος είναι ο ασθενής Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Στον αντίποδα η Βιλερμπάν βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 7-23.

Το σημερινό πρόγραμμα:

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ