ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Μήτρου-Λονγκ κόντρα στην Αναντολού Εφές

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ
Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη ενόψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague χωρίς τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την τουρκική ομάδα. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα ο τραυματίας Νίκολα Μιλουτίνοβ, καθώς και οι Γιώργος Τανούλης, Βενιαμίν Αμπόσι.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν ο Μήτρου-Λονγκ θα χάσει και τον αγώνα της Πέμπτης (21/3) κόντρα στην Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης. Με τον 31χρονο γκαρντ εκτός, ο Μιχάλης Λούντζης αναμένεται να έχει τον ρόλο του τρίτου πόιντ γκαρντ, χωρίς να αποκλείεται πάντως υπό προϋποθέσεις να πάρει χρόνο σε θέση ένα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, κάτι που έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια όταν υπήρχαν απουσίες.

Την φετινή σεζόν ο ομογενής γκαρντ έχει 1.5 πόντους και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague και 6.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ