EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Ολυμπιακός περιμένει την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς

Ο Τόμας Γουόκαπ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις | 14 Οκτωβρίου 2022
Ο Τόμας Γουόκαπ στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις | 14 Οκτωβρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στην μάχη της EuroLeague σήμερα (10/11), υποδεχόμενος την Παρτίζαν (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική. Ξεχωρίζει το Ρεάλ - Αναντολού Εφές στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στην EuroLeague και υποδέχεται την Παρτίζαν (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική.

Το έργο των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (που δεν θα έχει τους Σέρβους διεθνείς στην διάθεσή του) είναι δύσκολο, με την ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα να θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο γήπεδό του από Μονακό και Βαλένθια.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχωρίζει η τιτανομαχία ανάμεσα σε Ρεάλ και Αναντολού Εφές, στο ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η αυλαία της 7ης αγωνιστικής άνοιξε χθες (9/11), με την Βίρτους Μπολόνια να επικρατεί με 64-59 της Αρμάνι μέσα στο Μιλάνο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:
Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας (19:00, Novasports 5)
Ρεάλ - Αναντολού Εφές (20:45, Novasports Start)
Ολυμπιακός - Παρτίζαν (21:00, Novasports 4)
Άλμπα Βερολίνου - Μπάγερν (21:00, Novasports 6)
Μακάμπι - Μπαρτσελόνα (21:05, Novasports 2)
Βιλερμπαν - Ζάλγκιρις (22:00, Novasports 5)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ