MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Με το βλέμμα στην κορυφή η Μπαρτσελόνα, κόντρα στον Λέοναρντ ο Αντετοκούνμπο

Ο Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ©FCBBASKET

Το δεύτερο σκέλος της διαβολοβδομάδας στην EuroLeague περιέχει τρία παιχνίδια. Μάχη για τους Μπακς στο Μιλγουόκι με αντίπαλο τους Κλίπερς. Όλο το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Με τρία παιχνίδια ανοίγει απόψε το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην EuroLeague και δεύτερης στην ίδια εβδομάδα.

Καθένα έχει σίγουρα τη δική του σημασία, μα το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως σε αυτό που έχει να δώσε η Μπαρτσελόνα (14-18) με αντίπαλο την Μπάγερν (9-13) στο Παλάου Μπλαουγκράνα με δεδομένο ότι κυνηγά Ολυμπιακό και Ρεάλ.

Από την άλλη, η Βαλένθια (12-10) θα υποδεχθεί τη Μακάμπι (11-11) σε μια μάχη ομάδα που ορέγονται τη συμμετοχή τους στα playoffs, την ώρα που η προτελευταία Αρμάνι Μιλάνο (7-15), απαλλαγμένη από μεγαλεπήβολους στόχους, θα παίζει με τον σκληροτράχηλο Ερυθρό Αστέρα (10-12).

Και οι τρεις αναμετρήσεις αρχίζουν στις 21:30, θα μεταδοθούν από τα κανάλια της NOVA και θα καλυφθούν από το Match Center του SPORT24.

Βαθιά στα ξημερώματα της Παρασκευής (5:00) οι Μπακς έχουν άλλη μια μάχη να δώσουν, αντιμετωπίζοντας τους Κλίπερς στο Μιλγουόκι. Τα Ελάφια, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε οργιώδη κατάσταση, προέρχονται από πέντε σερί νίκες και για να μείνουν στο κατόπι των Σέλτικς θα πρέπει να συνεχίσουν να κερδίζουν. Ιδίως παιχνίδια με τέτοιο βαθμό δυσκολίας.

Το SPORT24 θα μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα που τηλεοπτικά θα προβληθεί από το COSMOTE SPORT 4 HD.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Το πρόγραμμα της ημέρας στο NBA

TAGS MEDIA EUROLEAGUE NBA NBA ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ