EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Η Μπαρτσελόνα περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα, η Μπάγερν την Άλμπα, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Νίκολα Μίροτιτς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ©FCBBASKET

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και η Μπάγερν την Άλμπα (21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) στους αγώνες που κλείνουν την αυλαία της 29ης αγωνιστικής.

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα (17/3) το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague, με το καθένα να έχει το δικό του ενδιαφέρον.

Στο πρώτο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), σε ένα ματς που οι μεν Καταλανοί ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεμακρύνουν από την Φενέρμπαχτσε στην μάχη της τετράδας, αλλά και να πιάσουν την Μονακό στην 3η θέση, ενώ οι Σέρβοι παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για τα playoffs.

Στον δεύτερο αγώνα της βραδιάς, η Μπάγερν υποδέχεται την Άλμπα (21:30, Novasports 5 και LIVE από το SPORT24) στον γερμανικό εμφύλιο, σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι οι αντίπαλοι παίζουν περισσότερο για το γόητρό τους, αφού η μεν Μπάγερν έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης και η Άλμπα έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός μάχης.

Τα χθεσινά (17/3) αποτελέσματα
Αναντολού Εφές - Παρτίζαν 84-97
Ζάλγκιρις Κάουνας - Ολυμπιακός 72-74
Μονακό - Βίρτους Μπολόνια 81-68
Μακάμπι Τε Αβίβ - Μπασκόνια 93-79
Βαλένθια - Φενέρμπαχτσε 82-80
Ρεάλ Μαδρίτης - Αρμάνι Μιλάνο 91-87
Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός 82-86

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ