MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Για το sweep η Παρτίζαν με Ρεάλ, μάχη Μακάμπι - Μονακό στο Ισραήλ, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Άλεν Σμάιλαγκις παρέα με τον Ομπράντοβιτς
Ο Άλεν Σμάιλαγκις παρέα με τον Ομπράντοβιτς ΑΒΑ LEAGUE / DRAGANA STJEPANOVIC

Η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην σκιά των επεισοδίων του Game 2 σε ένα ματς με απουσίες λόγω τιμωριών, θέλοντας να κάνει το 3-0 και να προκριθεί στα playoffs. Σπουδαίο ματς στο Τελ Αβίβ ανάμεσα σε Μακάμπι και Μονακό (21:05, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) με την σειρά στο 1-1.

Δύο σπουδαίους αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό (2/5) πρόγραμμα των προημιτελικών της EuroLeague στο πλαίσιο των Game 3 των playoffs. Είναι κάτι παραπάνω από σαφές ωστόσο ότι τα περισσότερα μπασκετικά βλέμματα θα βρίσκονται στην Σερβία.

Στον απόηχο των ντροπιαστικών επεισοδίων ανάμεσα στους παίκτες στο Game 2 της σειράς στην Μαδρίτη, που έφερε την τιμωρία τεσσάρων παικτών, η Παρτίζαν υποδέχεται την Ρεάλ (21:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας το 3-0 για να πάρει την πρόκριση στα playoffs. Η Ρεάλ θέλει να μειώσει σε 2-1 για να μείνει ζωντανή.

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω τιμωριών για όσων έγιναν στο Game 2, η Παρτίζαν δεν θα έχει τους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ, ενώ η Ρεάλ δεν θα έχει τους Γκερσόν Γιαμπουσέλε και Γκάμπριελ Ντεκ. Οι Σέρβοι πάντως ενδέχεται να έχουν μαζί τους τον Ντάντε Έξουμ, που πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας - που έχει περάσει στο... περιθώριο λόγω όσων έγιναν ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και της Παρτίζαν - η Μακάμπι υποδέχεται την Μονακό (21:05, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) με την σειρά στο 1-1. Οι Ισραηλινοί έχουν το πλεονέκτημα έδρας πια μετά το break στο Game 1 στο Μονακό, αλλά οι Μονεγάσκοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ