EUROLEAGUE

Αθλητικές μεταδόσεις: Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Βιλερμπάν, πού θα δείτε το παιχνίδι

Οι Φαλ, Πίτερς και Γουόκαπ
Οι Φαλ, Πίτερς και Γουόκαπ INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στην Γαλλία (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας μία ακόμα νίκη εκτός έδρας. Αυλαία στο Final Four του UNICHEF TROPHY με έπαθλο μία θέση στο Final Eight της Basket League.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (15/12) την διαβολοβδομάδα του, αντιμετωπίζοντας στην Γαλλία την ανεβασμένη Βιλερμπάν (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 14η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ταρίκ Μπλακ (ίωση), ψάχνοντας μία νίκη που θα τους διατηρήσει στις ψηλές θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζάλγκιρις - Ρεάλ (20:00, Novasports 4)
Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 5)
Μπάγερν - Βαλένθια (21:30, Novasports Start)
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (22:00, Novasports Prime)

Ώρα Final Four για το UNICHEF TROPHY

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το UNICHEF TROPHY, αφού σήμερα (15/12) ανοίγει η αυλαία του Final Four των μικρών κατηγοριών με τους ημιτελικούς στο "Αντώνης Τρίτσης", με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (17/12) στο ΟΑΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα προκριθεί στο Final Eight της Basket League - που θα διεξαχθεί στην Κρήτη - μαζί με τις ομάδες που θα βρίσκονται στις πρώτες 7 θέσεις της κατάταξης στο τέλος του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:
17:00 Πανιώνιος - Ηρακλής (LIVE Streaming στο κανάλι της ΕΟΚ στο youtube)
20:00 ΦΕΑ - Παπάγος (LIVE Streaming στο κανάλι της ΕΟΚ στο youtube)

TAGS EUROLEAGUE MEDIA ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ