MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Δυνατές μάχες στην Stoiximan Basket League, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο Κύπελλο Γυναικών, πού θα δείτε τα παιχνίδια

EUROLEAGUE 2023-2024 /  - .  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - . ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Πλούσιο από αναμετρήσεις είναι το σημερινό (24/12) μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, το Περιστέρι bwin την ΑΕΚ Betsson και τον Παναθηναϊκό AKTOR να κοντράρεται στην Πάτρα με τον Προμηθέα. Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος". Πού θα δείτε τα παιχνίδια.

Τρεις αναμετρήσεις για την Stoiximan Basket League και έναν δυνατό προημιτελικό για το Κύπελλο Γυναικών περιλαμβάνει το σημερινό (24/12) μπασκετικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League (15:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι μετρούν μόλις μία βαθμολογική απώλεια (9-1) και θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν δηλωθεί τόσο ο Φιλίπ Πετρούσεβ (πήρε τη θέση του Σίκμα), όσο και ο Ναζ Μήτρου-Λογνκ (απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στα τελευταία σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-8.

Το Περιστέρι bwin φιλοξενεί την ΑΕΚ Betsson στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" σε μία δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν (15:00, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριό τους για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας και αναζητούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Δύσκολη δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Προμηθέα (20:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24). Οι πράσινοι αποτελούν τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και θέλουν να κλείσουν έτσι τον πρώτο γύρο με την εντέκατη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Ο Προμηθέας διανύει μία εξαιρετική σεζόν και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-3, φιλοδοξώντας να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Θυμίζουμε ότι μία μέρα νωρίτερα αποχώρησε από τον Προμηθέα ο Τιμ Φρέιζερ, ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Χάντερ Χέιλ.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

  • ΠΑΟΚ - Καρδίτσα 72-69
  • Μαρούσι - Κολοσσός 85-74
  • Λαύριο - Άρης 91-86
  • Ολυμπιακός - Απόλλων Πάτρας (24/12, 15:00)
  • Περιστέρι bwin - ΑΕΚ Betsson (24/12, 17:15)
  • Προμηθέας Πάτρας - Παναθηναϊκός AKTOR (24/12, 20:15)

Μεγάλο ματς στο Κύπελλο Γυναικών

Μία πολύ δυνατή αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος" για τα προημιτελικά του θεσμού, με φόντο την πρόκριση στην τετράδα. Το παιχνίδι κάνει τζάμπολ στη 13:00 και θα μεταδοθεί από το ERTSPORTS 1. Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά έχουν προκριθεί ήδη οι Εσπερίδες, η Ελευθερία Μοσχάτου και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

TAGS MEDIA STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ