EUROLEAGUE

Αταμάν στη Game Night: "Θα προσπαθήσουμε για το έβδομο αστέρι, αυτός είναι πλέον ο στόχος για τον Παναθηναϊκό"

Αταμάν στη Game Night: "Θα προσπαθήσουμε για το έβδομο αστέρι, αυτός είναι πλέον ο στόχος για τον Παναθηναϊκό"

Το έβδομο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού στοχεύει πλέον ο Εργκίν Αταμάν, όπως δήλωσε το βράδυ της Τρίτης (7/5) στη Game Night του SPORT24.

Μόνο την κορυφή κοιτάζει ο Εργκίν Αταμάν μετά από την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four. Δύο νίκες μακριά από αυτή βρίσκονται οι πράσινοι, με τον Τούρκο προπονητή να μιλάει το βράδυ της Τρίτης (7/5) στη Game Night και στον Αλέξανδρο Τρίγκα και να εξηγεί ότι όλη του η ενέργεια και όλη του η συγκέντρωση βρίσκεται πλέον στον ημιτελικό του Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:

"Ο κ. Γιαννακόπουλος με πίστεψε, μου έδωσε αυτή την ευθύνη για να οδηγήσω τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και όλοι μαζί, με εκείνον, με το σταφ, με τους παίκτες, καταφέραμε να φτάσουμε στο Final Four μετά από 12 χρόνια. Πρώτα θα παλέψουμε για την πρόκριση στον τελικό και μετά για τον τίτλο. Ήταν σπουδαία τιμή για εμένα να με θέλει ο Παναθηναϊκός, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Δεν είχε σημασία το γεγονός ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, πέρυσι τερμάτισε στη 17η θέση, αλλά εντάξει.

Αλλάξαμε την ομάδα, κρατήσαμε τρεις παίκτες, κάναμε έξυπνες μεταγραφές και βρήκαμε καλούς χαρακτήρες, καλούς παίκτες. Και τώρα πηγαίνουμε στο Final Four. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τον τίτλο. Προς το παρόν θα δουλέψουμε για τον ημιτελικό, εκεί θα συγκεντρωθούμε. Να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε, θα προσπαθήσουμε να ράψουμε το έβδομο αστέρι. Όλοι θα έρθουν με τον ίδιο στόχο, δεν θα είναι εύκολο. Όμως ο στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι πλέον αυτός".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ